Győzelemről nevezett Szűz Mária plébániatemplom

Miserend

H K Sze Cs P Szo V
6:45
7:00
8:30
11:00
16:00
18:30
Fehérek temploma
Regőczi kápolna

Az Úr az én pásztorom?

Erre a kérdésre keressük a választ nagyböjt folyamán a „Mindennapok lelkigyakorlatában”. Összeállítottunk egy lelkigyakorlatos kiadványt, ami összefoglalja a nagyböjti negyven napra vonatkozó tanítást. Aki vállalja, hogy napi 15-20 percet (a 24 óra 1%-a) foglalkozik a napi üzenettel, kérjük, hogy vásárolja meg a lelkigyakorlatos könyvet templomunkban.
Egy mélyebb Istenkapcsolatra szeretne elvezetni ez a lelkigyakorlat. A napi evangélium olvasása lámpás lesz lábunk előtt, hogy vezessen bennünket. A 23.zsoltár egy-egy sora, arról való napi elmélkedés alkotja a lelkigyakorlat gerincét. Pál Feri atya heti gondolatai segítenek bennünket a meghitt Istenkapcsolat kialakításában.
Szeretnénk, hogy minél többen bekapcsolódjanak ebbe a lelkigyakorlatba. Nagyböjt vasárnapjain 10.00-11.00-ig a Fehérek templomában, 17.00-18.00-ig a Regőczi kápolnában lesznek tanítások, kiscsoportos beszélgetések a heti témáról.
Aki szívesen bekapcsolódna, kérjük szándékát jelezze a következő email címen: vacfelsovaros@gmail.com, vagy jelezze szándékát a sekrestyében