Győzelemről nevezett Szűz Mária plébániatemplom

Miserend

H K Sze Cs P Szo V
6:45
7:00
8:30
11:00
16:00
18:30
Fehérek temploma
Regőczi kápolna

HIRDETÉSEK 2020. OKTÓBER 5-11.

Október 7-én, szerdán ünnepeljük Rózsafűzér Királynéját, mely templomunk búcsúja. A szentmise reggel a szokott időben ¾ 7-kor kezdődik.

Október 8-án,
csütörtökön lesz Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonyának főünnepe. Az esti szentmise előtt fél hattól egyházzenei áhítat, Mária-köszöntő lesz a Fehérek templomában, majd 6 órakor ünnepi szentmise.

Október 10-én, szombaton este 7 órai kezdettel a váci Civitas zenekar hangversenyt ad a Fehérek templomában. A belépés ingyenes.
Ugyanezen a napon, szombaton várunk minden fiatalt a Vác-Hétkápolnai kegyhely takarítására. A munka délelőtt 10 órakor kezdődik. Az esemény szervezője a Váci Egyházmegye Ifjúságáért Alapítvány.

Azok a jegyespárok, akik 2021-ben kívánnak házasságot kötni, október 11-én, vasárnap délután fél 4-kor találkoznak az Alsóvárosi plébánián. Erről minden jegyespárt személyesen is fogunk értesíteni telefonon vagy emailben.

A héten elindítjuk a Bibliaórát. Gyuri atya szeretettel várja az érdeklődőket október 6-án kedden délután 4 órára a Regőczi-kápolnába. Ugyancsak kedd este Igekör lesz a Felsővárosi plébánián, 7 órai kezdettel.

Október a Rózsafűzér hónapja. A reggeli szentmisék után egy-egy tizedet imádkozunk, az esti szentmisék előtt fél órával a teljes szentolvasót mondjuk közösen.

A Regőczi-kápolnában ezentúl fél 5-kor kezdődnek a szentmisék, mind hétköznap, mind hétvégén.


Az októberi Adoremus és az újságok átvehetők a sekrestyében.


Kérdések esetén Kovács Gyuri atya elérhetősége: georgkovacs.vac@gmail.com