Győzelemről nevezett Szűz Mária plébániatemplom

Miserend

H K Sze Cs P Szo V
6:45
7:00
8:30
10:30
16:30
18:00
Fehérek temploma
Fehérek temploma: 05.01-09.30 között
Regőczi-kápolna

HIRDETÉSEK 2020. SZEPTEMBER 21-27.


Templomainkban minden szertartáson kötelező a szájmaszk használata, valamint a templomba lépéskor a kézfertőtlenítés.

A 60 év felettiek és a krónikus betegek számára erősen ajánlott a hétköznapi szentmise látogatása. Kérjük, hogy a vasárnapi szentmisékbe ők inkább otthonról kapcsolódjanak be, a televízión vagy az interneten keresztül. A vasárnapi kötelezettség alól felmentést kapnak a 60 év fölöttiek, ha hétköznap egy alkalommal részt vesznek a szentmisén.


Plébániánk közösségi programjai

Az egészségügyi helyzet miatt sajnos nem indulhatnak el a plébánián azok a csoportok, ahol többségében az idősebb korosztály van jelen. Kérjük szépen mindenki megértését, és bízzunk az Úrban!

Az ifjúsági csoportok viszont elindultak. Itt azt a szabályt követjük, hogy amíg az iskolákban folyik a tanítás, addig mi is folytatjuk az ifjúsági munkát. Az ifjúsági csoportokhoz folyamatosan lehet csatlakozni. Azok is bátran jöjjenek, akik az eddigi alkalmakon nem tudtak részt venni.

Azok a fiatalok, akik már egy évet jártak bérmálási előkészítőre, Gyuri atyánál folytatják a felkészülést a Felsővárosi plébánián. A következő alkalom: október 2, este 6 óra.

Azok, akik most kezdik a felkészülést, Joel atya vezetésével indítanak új csoportot, a találkozók az Alsóvárosi plébánián lesznek. Jelentkezni 14 éves kortól lehet Joel atya email címén (joelatya@gmail.com).

Azok a fiatalok, akik érdeklődnek a hit iránt, 17 évesek vagy annál idősebbek, Gyuri atya vezetésével indítottak egy csoportot. A következő alkalom a Felsővárosi plébánián szeptember 25, este 7 óra.


További hirdetések

Kérjük szépen, hogy jelentkezzenek azok, akik rendszeresen tudnának segíteni a templom takarításában. Nagy szükség lenne rájuk!

Megérkeztek az Új ember, a Keresztény élet és az Adoremus legutóbbi számai. Az újságok a sekrestyében átvehetők.

József atya szeretettel vár mindenkit, különösen is a fiatalokat, szeptember 27-én a Fehérek templomába a fél 7-es szentmisére, ahol ritmikus, dobokkal és ütős hangszerekkel kísért énekeket lehet majd hallani.

Kérdések esetén Kovács Gyuri atya elérhetősége: georgkovacs.vac@gmail.com