Győzelemről nevezett Szűz Mária plébániatemplom

Miserend

H K Sze Cs P Szo V
6:45
7:00
8:30
11:00
16:30
18:00
Fehérek temploma
Regőczi kápolna

8. hét / 5. nap

Az elmúlt hetek során mindig arról hallottál, hogy gyümölcsöt kell hoznod. Mit jelent az, hogy gyümölcsöt hozni? Jézus ma megadja Neked a feleletet. Azt jelenti, hogy azt teszed és azt folytatod, amit Ő tett: hirdeted az örömhírt és gyógyítasz.
Mindenekelőtt azt jelenti, hogy a jó pásztor szívével cselekszel, amely tele van részvéttel a fáradtak, a kimerültek és a kiutat nem lelők iránt.

Mt 9,35-10,16: „Jézus bejárt minden várost és falut, tanított a zsinagógákban, hirdette országának örömhírét és meggyógyított minden betegséget és minden bajt. Ahogy végignézett az embereken, megesett a szíve rajtuk, mert olyanok voltak, mint a pásztor nélküli juhok: elcsigázottak és kimerültek. Akkor így szólt tanítványaihoz: Az aratnivaló sok, de a munkás kevés. Kérjétek az aratás urát, küldjön munkásokat aratásába. Összehívta tizenkét tanítványát és hatalmat adott nekik, hogy kiűzzék a tisztátalan lelkeket és meggyógyítsanak minden betegséget és minden bajt…” (Olvasd tovább a 10. fejezet 16. verséig.)